Adatkezelés

 1. A honlapunk látogatóinak adatai:

 A Szolgáltató az általa üzemeltetett weboldal látogatásakor sem a felhasználó IP címét, sem más személyes adatot nem rögzít. A weblap látogatása során szabadon és név nélkül biztosított a keresés. A Szolgáltató a név nélküli internetes látogatást kizárólag statisztikai célokra használja fel, internetes megjelenése optimalizálására, a rendszer biztonságának növelésére, a rögzített adatok nem tartalmaznak semminemű személyes adatot.

 1. Adatvédelmi nyilatkozat:

A Szolgáltató tevékenysége során kiemelten fontosnak tartja a személyes adatok védelmét. A rendelkezésére bocsátott személyes adatokat minden esetben a hatályos jogszabályoknak eleget téve kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályok betartásához szükségesek.

A Szolgáltató tevékenysége során a felhasználók adatait a Szolgáltató az Adatvédelmi törvény értelmében kizárólag szerződéskötési és számlázási célra, illetve az NTAK rendszer felé történő, kötelező adatszolgáltatásra használja fel.

 1. Adatkezelés:

Az Ön adatait, amelyeket a https://bikavolgyi.hu honlapon a regisztráció illetve szobafoglalási űrlap kitöltése során valamint a szálláshelyre történő bejelentkezés során Ön megadott, csak és kizárólag az oldalt üzemeltető Shortcut Communications Kft. kezeli az alábbiakban összefoglalt szabályzata szerint:

3.1. Az adatok származása, típusai, és az adatkezelés célja:

A foglalási rendszerben megadott szállásfoglalási adatokat tároljuk azért, hogy a szállást az igénylők igényei szerint biztosítani tudjuk.

Az online, személyes (papír alapú) vagy telefonos szobafoglalás esetén cégünk az alábbi adatok rendelkezésre bocsátását kéri/kérheti a Vendégtől:

 • vezetéknév
 • keresztnév
 • cégnév, ha céges foglalás
 • adószám (céges számla kiállítása esetén)
 • cím (ország, irányítószám, település, utca, házszám)
 • e-mail cím
 • telefonszám

A foglalási rendszerünkben foglalást végzőkre kiegészítő adatvédelmi szabályzat is vonatkozik, amelyet a felhasználók a foglalási rendszerben tekinthetnek meg.

3.2. Bejelentő lap

Az egyes szállodai szolgáltatások igénybevételekor a Vendég szállodai bejelentőlapot tölt ki, amelyben hozzájárul ahhoz, hogy cégünk az alábbi kötelezően megadandó adatokat a vonatkozó jogszabályokban (így különösen az idegenrendészettel, valamint az idegenforgalmi adóval kapcsolatos jogszabályokban) meghatározott kötelezettségei teljesítése, illetve a teljesítés bizonyítása, továbbá a Vendég beazonosítása céljából mindaddig kezelje, amíg az illetékes hatóság az adott jogszabályokban meghatározott kötelezettségek teljesítését ellenőrizheti:

 • családi és utónév
 • lakcím
 • állampolgárság (kizárólag statisztikai célból, az adott személyre vissza nem vezethetően kezelt adat)
 • születési hely és idő.

3.3. Az adat-gyűjtés elvei:

A https://bikavolgyi.hu oldalon a regisztráció és adatmegadás mind önkéntes. Csak olyan adatot kell megadniuk – a látogatóknak – amik az együttműködés, és a kért szolgáltatás teljesítésének szempontjából elengedhetetlenek, és arra alkalmasak

3.4. Hírlevél

A Bikavölgyi Panzió hírlevelet természetes személy címzett esetén kizárólag az érintett hozzájárulásával küld. Az érintett a hírlevélre (a honlapon, e-mailben, vagy papír alapon) történő feliratkozás során, a név és az e-mail cím megadásával járul hozzá ahhoz, hogy részére a Társaság az általa megadott e-mail címre elektronikus hírlevelet küldjön. A hírlevélre történő feliratkozás bármikor szabadon törölhető.

3.5. Az adatkezelés helye és időtartama:

Az adatkezelés a Shortcut Communications Kft szerverein történik.

3.6. A regisztrált adatokat a következőképpen és ideig tároljuk:

 • Az adatokat a saját szerveren addig tároljuk, amíg a feliratkozó le nem iratkozik, vagy a szolgáltatás ideje véget nem ér.
 • A felhasználói adatokat 5 évig őrizzük meg, kivéve azokat az eseteket, amikor maga a felhasználó kívánja törölni az adatait a rendszerből.
 • A szerveren, a panzió weboldalain és admin oldalon fellelhető információkat a Kft. munkatársain kívül csak a web-programozást végző alvállalkozó láthatja.
 • Más, harmadik személy nem férhet azokhoz hozzá.

3.7. A felhasználó adatait az automata programozott rendszerben tároljuk.

3.8. Az adatbiztonság kérdései:

 • Az adatokat nem továbbítjuk más félnek.
 • Az adatok, melyeket a regisztrálók megadnak, nem nyilvánosak.

3.9. Az adatok törlése, megsemmisítése:

A felhasználók adatait automatikusan – amennyiben nem történt azóta újabb belépés vagy felhasználás az oldalra a megadott regisztrációs adatokkal – töröljük 5 év múltán.

Ez időn belül pedig a felhasználó kérésére töröljük az adatokat.

Ekkor az adatok inaktívvá válnak, majd bekerülnek „inaktívan” egy mentett, archivált tárhelyre, és ezzel együtt az aktív adattárból törlődnek.

 1. Adatvédelmi jogorvoslati lehetőségek:

Bármely adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel kérjük keressen fel minket az alábbi elérhetőségeken:

Bikavölgyi Panzió Kft.

2484 Gárdony-Agárd, Bikavölgyi út 2.

Tel: +36 30 361 7970

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adatvédelmi kérdésekben bármikor kérheti Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság tájékoztatását és segítségét:

Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Telefon: +36 (1) 391-1400

www: http://www.naih.hu

A szállás-szolgáltatási szerződés megkötése esetén Ön elfogadja, hogy elolvasta és megértette a fenti feltételeket és szabályokat, és egyetért az azokban foglaltakkal. Az ÁSZF a későbbiek során módosulhat.

Szobaárak, foglalás

Foglaljon szobát vagy apartmant ONLINE!

Ajándékutalvány

Válogasson ajándékutalványainkból és találja meg az önnek megfelelőt!

Ajánlatkérés

Kérjen elképzelésének megfelelő szolgáltatásunkhoz egyedi árajánlatot!


Látogasson el panziónk mellett működő borászatunk bemutató oldalára!

Hírlevél feliratkozás

Megismertem és elfogadom a Felhasználási feltételek és az Adatvédelmi irányelvektartalmát