Adatkezelés

 1. A honlapunk látogatóinak adatai:

 A Szolgáltató az általa üzemeltetett weboldal látogatásakor sem a felhasználó IP címét, sem más személyes adatot nem rögzít. A weblap látogatása során szabadon és név nélkül biztosított a keresés. A Szolgáltató a név nélküli internetes látogatást kizárólag statisztikai célokra használja fel, internetes megjelenése optimalizálására, a rendszer biztonságának növelésére, a rögzített adatok nem tartalmaznak semminemű személyes adatot.

 1. Adatvédelmi nyilatkozat:

A Szolgáltató tevékenysége során kiemelten fontosnak tartja a személyes adatok védelmét. A rendelkezésére bocsátott személyes adatokat minden esetben a hatályos jogszabályoknak eleget téve kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályok betartásához szükségesek.

A Szolgáltató tevékenysége során a felhasználók adatait a Szolgáltató az Adatvédelmi törvény értelmében kizárólag szerződéskötési és számlázási célra, illetve az NTAK rendszer felé történő, kötelező adatszolgáltatásra használja fel.

 1. Adatkezelés:

Az Ön adatait, amelyeket a https://bikavolgyi.hu honlapon a regisztráció illetve szobafoglalási űrlap kitöltése során valamint a szálláshelyre történő bejelentkezés során Ön megadott, csak és kizárólag az oldalt üzemeltető Shortcut Communications Kft. kezeli az alábbiakban összefoglalt szabályzata szerint:

3.1. Az adatok származása, típusai, és az adatkezelés célja:

A foglalási rendszerben megadott szállásfoglalási adatokat tároljuk azért, hogy a szállást az igénylők igényei szerint biztosítani tudjuk.

Az online, személyes (papír alapú) vagy telefonos szobafoglalás esetén cégünk az alábbi adatok rendelkezésre bocsátását kéri/kérheti a Vendégtől:

 • vezetéknév
 • keresztnév
 • cégnév, ha céges foglalás
 • adószám (céges számla kiállítása esetén)
 • cím (ország, irányítószám, település, utca, házszám)
 • e-mail cím
 • telefonszám

A foglalási rendszerünkben foglalást végzőkre kiegészítő adatvédelmi szabályzat is vonatkozik, amelyet a felhasználók a foglalási rendszerben tekinthetnek meg.

3.2. Bejelentő lap

Az egyes szállodai szolgáltatások igénybevételekor a Vendég szállodai bejelentőlapot tölt ki, amelyben hozzájárul ahhoz, hogy cégünk az alábbi kötelezően megadandó adatokat a vonatkozó jogszabályokban (így különösen az idegenrendészettel, valamint az idegenforgalmi adóval kapcsolatos jogszabályokban) meghatározott kötelezettségei teljesítése, illetve a teljesítés bizonyítása, továbbá a Vendég beazonosítása céljából mindaddig kezelje, amíg az illetékes hatóság az adott jogszabályokban meghatározott kötelezettségek teljesítését ellenőrizheti:

 • családi és utónév
 • lakcím
 • állampolgárság (kizárólag statisztikai célból, az adott személyre vissza nem vezethetően kezelt adat)
 • születési hely és idő.

3.3. Az adat-gyűjtés elvei:

A https://bikavolgyi.hu oldalon a regisztráció és adatmegadás mind önkéntes. Csak olyan adatot kell megadniuk – a látogatóknak – amik az együttműködés, és a kért szolgáltatás teljesítésének szempontjából elengedhetetlenek, és arra alkalmasak

3.4. Hírlevél

A Bikavölgyi Panzió hírlevelet természetes személy címzett esetén kizárólag az érintett hozzájárulásával küld. Az érintett a hírlevélre (a honlapon, e-mailben, vagy papír alapon) történő feliratkozás során, a név és az e-mail cím megadásával járul hozzá ahhoz, hogy részére a Társaság az általa megadott e-mail címre elektronikus hírlevelet küldjön. A hírlevélre történő feliratkozás bármikor szabadon törölhető.

3.5. Az adatkezelés helye és időtartama:

Az adatkezelés a Shortcut Communications Kft szerverein történik.

3.6. A regisztrált adatokat a következőképpen és ideig tároljuk:

 • Az adatokat a saját szerveren addig tároljuk, amíg a feliratkozó le nem iratkozik, vagy a szolgáltatás ideje véget nem ér.
 • A felhasználói adatokat 5 évig őrizzük meg, kivéve azokat az eseteket, amikor maga a felhasználó kívánja törölni az adatait a rendszerből.
 • A szerveren, a panzió weboldalain és admin oldalon fellelhető információkat a Kft. munkatársain kívül csak a web-programozást végző alvállalkozó láthatja.
 • Más, harmadik személy nem férhet azokhoz hozzá.

3.7. A felhasználó adatait az automata programozott rendszerben tároljuk.

3.8. Az adatbiztonság kérdései:

 • Az adatokat nem továbbítjuk más félnek.
 • Az adatok, melyeket a regisztrálók megadnak, nem nyilvánosak.

3.9. Az adatok törlése, megsemmisítése:

A felhasználók adatait automatikusan – amennyiben nem történt azóta újabb belépés vagy felhasználás az oldalra a megadott regisztrációs adatokkal – töröljük 5 év múltán.

Ez időn belül pedig a felhasználó kérésére töröljük az adatokat.

Ekkor az adatok inaktívvá válnak, majd bekerülnek „inaktívan” egy mentett, archivált tárhelyre, és ezzel együtt az aktív adattárból törlődnek.

 1. Adatvédelmi jogorvoslati lehetőségek:

Bármely adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel kérjük keressen fel minket az alábbi elérhetőségeken:

Bikavölgyi Panzió Kft.

2484 Gárdony-Agárd, Bikavölgyi út 2.

Tel: +36 30 361 7970

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adatvédelmi kérdésekben bármikor kérheti Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság tájékoztatását és segítségét:

Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Telefon: +36 (1) 391-1400

www: http://www.naih.hu

A szállás-szolgáltatási szerződés megkötése esetén Ön elfogadja, hogy elolvasta és megértette a fenti feltételeket és szabályokat, és egyetért az azokban foglaltakkal. Az ÁSZF a későbbiek során módosulhat.

Szobaárak, foglalás

Aktuális árainkról érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén:
info@bikavolgyi.hu
+36205702214

Ajándékutalvány

Válogasson ajándékutalványainkból és találja meg az önnek megfelelőt!

Ajánlatkérés

Kérjen elképzelésének megfelelő szolgáltatásunkhoz egyedi árajánlatot!


Látogasson el panziónk mellett működő borászatunk bemutató oldalára!

Hírlevél feliratkozás

Megismertem és elfogadom a Felhasználási feltételek és az Adatvédelmi irányelvektartalmát